dijous, 19 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un hotel calellenc obté les cinc estrelles i esdevé l’únic d’aquesta categoria al Maresme

Fotos: Sant Jordi Boutique Hotel

El Sant Jordi Boutique Hotel de Calella ha obtingut les cinc estrelles, esdevenint així l’únic hotel de la ciutat i de tota la comarca del Maresme en tenir aquesta categoria. Aquest establiment calellenc ha reformat 37 habitacions i els espais comuns amb l’objectiu de crear un nou concepte d’establiment, on el client pugui viure una experiència personal única.

Fonts del consistori calellenc han valorat molt positivament aquesta notícia i han afegit que aquestes accions evidencien la unitat d’acció entre el sector públic i el privat que s’esforcen per fer que Calella sigui un destí de qualitat i que, alhora, milloren la competitivitat de la ciutat com a destinació turística. Per altra banda, l’increment d’estrelles també els permet dissenyar i orientar les estratègies de màrqueting cap a nous nínxols de mercat, podent arribar així a turistes amb un nivell socioeconòmic més elevat.

.

Des del mateix consistori asseguren que es treballa constantment per millorar els serveis que s’ofereixen als visitants. En aquest sentit, l’ajuntament explica que un exemple és la remodelació de les guinguetes el passat 2016 i l’ampli calendari d’esdeveniments amb una clara projecció internacional tant esportius, com pot ser l’Ironman o La Volta Catalunya, com culturals, com l’Screamin’ Festival o el Festival de Cant Coral Canta al Mar.

Establiments al Maresme

Actualment, a més d’aquest únic hotel de 5 estrelles, segons la Guia Oficial d’establiments, al Maresme hi ha 14 hotels de 4 estrelles superior, 22 de 4 estrelles, 49 de 3 estrelles, 8 de 2 estrelles i 6 d’una sola estrella; A més, hi ha 13 hotels-apartament i 47 pensions que sumen en total de 160 establiments a la comarca.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per