Una excavadora deixa sense electricitat més de cinc mil abonats maresmencs | Diari Maresme order skelaxin online buy viagra auckland cheap zantac buy finasteride hair loss forum lisinopril 40 mg online
dissabte, 19 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una excavadora deixa sense electricitat més de cinc mil abonats maresmencs

Imatge: S.V.

Aquest divendres, sobre dos quarts d’11 del matí, nombrosos habitatges de Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt (en menor mesura) s’han quedat sense subministrament elèctric. En total, uns 5.400 clients s’han quedat sense llum.

Segons ha informat Endesa al consistori vilassarenc, l’incident ha estat causat accidentalment per una màquina excavadora que està treballant a les obres del clavegueram de Vilassar de Mar. La màquina, que estava treballant entre el carrer Colom i la carretera d’Argentona, ha enganxat un cable de la línia soterrada.

Finalment, la companyia elèctrica ha anat restablint el subministrament per fases, i a dos quarts de 12 del matí totes les cases han tornat a tenir electricitat.

1 comentari per a “Una excavadora deixa sense electricitat més de cinc mil abonats maresmencs”

  1. […] enganxés accidentalment un cable elèctric soterrat mentre treballava a Vilassar de Mar. Segons el diari Maresme, que cita fonts del consistori vilassarenc, els fets van tenir lloc sobre dos quarts d’11 del […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per