dijous, 26 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una moció de censura a Malgrat dóna l’alcaldia a Carme Ponsa (JxM)

El nou govern malgratenc | Foto: A.M.

El nou govern malgratenc | Foto: A.M.

El ple de Malgrat de Mar ha aprovat aquest dimecres 1 de febrer la moció de censura que presentaven els grups municipals de Junts per Malgrat (JxM), el PDeCAT, ERC i la CUP. A partir d’ara, la nova alcaldessa és Carme Ponsa (JxM) que substitueix així el fins ara alcalde Joan Mercader (PSC). Els socialistes malgratencs i el Partit Popular (PP) hi han votat en contra.

Després de prometre el seu càrrec, la nova alcaldessa ha manifestat que “avui obrim les persianes, obrim les finestres perquè passi llum i aire fresc, perquè comencin a canviar coses”.  Ponsa ha afegit que aquesta nova etapa aposta per “un govern sòlid i estable”, “dialogant, participatiu, honest i també eficient, diligent i resolutiu”.

El nou govern malgratenc, que dilluns passat va fer públic el seu acord, estarà format pels regidors Mireia Castellà i Miquel Àngel Ruiz de JXM, Ramir Roger, Ester Martínez i Ricard Núñez per ERC, Neus Serra i Jofre Serret pel PDeCAT i Paco Márquez i Núria Casajuana de la CUP. Joan Mercader, Óliver Sánchez-Camacho, Isabel Ortiz, Sònia Viñolas, Raquel Martín i Sergio Ortín – que ha jurat el càrrec aquest matí en substitució d’Albert Cuní – pel PSC i Ana Vega del PP, són ara a l’oposició.

 

 

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per