dilluns, 25 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una nova entitat vol recuperar el Castell de Can Jaumar per al poble

.

Un grup de veïns de Cabrils han impulsat la creació de ‘Cabrils Viu‘, una nova entitat que s’ha proposat treballar per preservar el patrimoni arquitectònic, el paisatge i el medi ambient del municipi maresmenc. El seu primer projecte serà la recuperació del Castell de Can Jaumar per fer-ne un equipament al servei del poble.

Els membres de ‘Cabrils Viu’ asseguren que volen fer aquesta tasca “amb visió de futur“, mantenint el millor que tenen al poble, “per poder-ne fruir nosaltres i llegar-ho a les generacions futures”.

‘Cabrils Viu’

El que volen evitar és que “es pugui deteriorar més l’entorn de Cabrils, defensant-lo de la pressió ambiental, dels interessos i dels riscos que el posin en perill”, asseguren. També assenyalen que volen fer-ho “de forma independent, sense vincles amb els interessos privats i sense lligams amb els partits polítics, sense que això signifiqui anar contra ningú”, puntualitzen. Finalment donen la benvinguda “a tothom qui vulgui participar i col·laborar de forma honesta i amb voluntat constructiva”.

La nova entitat es presentarà al veïns aquest divendres 19 de maig, a partir de les 19.30 h, a l’Hotel d’Entitats de Cabrils (carrer Campins s/n).

Imatge: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per