dilluns, 22 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vaga indefinida d’ambulàncies a Girona i l’Alt Maresme

Manifestació a Calella | Foto: R.T.

Els treballadors del Servei d’Ambulàncies de Girona i l’Alt Maresme han iniciat aquest divendres una vaga indefinida. El comitè de vaga ha decidit augmentar la pressió per forçar l’acord laboral. En aquest sentit, el col·lectiu de treballadors ja havia fet aturades cada divendres del passat mes d’agost, i manifestacions amb talls de carrers i carreteres a Girona i l’Alt Maresme.

Malgrat la vaga indefinida, es preveu una afectació baixa del servei d’ambulàncies a la zona, perquè el Departament de Treball ha establert uns serveis mínims del 90% per a garantir totes les urgències i els serveis de diàlisi, quimioteràpia i radioteràpia

Segons informa l’ACN, el portaveu del comitè de vaga, Joan Ramon Rodríguez, ha denunciat a TV3 el poc interès de l’empresa i l’administració per arribar a un acord, i considera que “no s’ha arribat a cap acord és perquè, realment, de negociació com a tal no n’hi ha hagut”. El mateix portaveu diu que hi ha “una implicació mínima” del Departament de Treball, i afegeix que “l’administració, CatSalut i SEM miren cap a un altre cantó”. Rodríguez ha assegurat també que estan “enfrontats, i més aviat allunyats, respecte a l’empresa”, i ha afegit que “l’administració no hi ha ajudat gens”.

El comitè de vaga ha convocat per dissabte, al migdia, una manifestació a Girona que s’acabarà al parc de la Devesa i que, previsiblement, tallarà carrers a la ciutat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per