divendres, 22 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar enllesteix ‘El camí fàcil per anar a l’escola de l’Àlex’

Foto: A.V.M.

‘El camí fàcil per anar a l’escola de l’Àlex’, el projecte més votat a Vilassar de Mar durant el procés de pressupostos participatius del 2016, és ja una realitat.

L’actuació que s’ha dut a terme permet que l’Àlex, un nen que va en cadira de rodes, pugui anar des de casa seva fins a l’escola Vaixell Burriac sense barreres arquitectòniques.

Aquesta obra de millora d’accessibilitat, que ha comptat amb un pressupost d’uns 48.000 euros, s’ha fet a la riera d’en Cintet, en el tram que va des del carrer Sant Ramon fins a l’avinguda Eduard Ferrés.

L’actuació

L’obra ha consistit en la creació d’una plataforma única a la cruïlla de la riera d’en Cintet amb el carrer Sant Ramon adequant les vorades de les voreres; l’ampliació de la vorera (costat Barcelona) en el tram entre el carrer Sant Ramon i Colom. També s’ha construït una altra plataforma única a la intersecció de la riera d’en Cintet amb el carrer Colom; i s’ha ampliat la vorera entre Colom i Santiago Rusiñol (costat Barcelona).

Per altra banda, el camí de l’Àlex ha aprofitat l’actuació que es va dur a terme al 2015 d’adequació dels passos a la cruïlla de la riera d’en Cintet amb els carrers Sant Jeroni i Santiago Rusiñol. A més, la intersecció amb Narcís Monturiol (costat Mataró) s’ha resolt amb guals igual que la intersecció amb l’av. Eduard Ferrés. La resta del camí, fins arribar a l’escola, ja estava adaptat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per