metformin ordering can you buy nolvadex in australia buying metformin canada buy prednisone dose pack pfizer to sell viagra online take on counterfeit pills
dilluns, 10 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aigua de mar bruta i oliosa

Fotos: Carme Beltran

Avui dilluns 30 de juliol he fet aquestes fotografies a la platja de Santa Susanna. Una llengua que semblava fang brut i greixós s’anava acostant i passant-nos pel davant. Eren les onze del matí. Algú pot donar alguna explicació? Això ja ho havia vist altres vegades a la comarca i també al Barcelonès quan anava en tren. No soc l’única que ho ha presenciat; hi havia més gent mirant.

Al principi d’estiu ho havia comentat a persones que crec que ho haurien de saber, i no ho havien vist o no sabien què respondre. Ho he comentat al vigilant de guàrdia que estava a la zona d’embarcament i diu que no ho ha vist.

.

Envio aquestes fotografies per si algú pot donar una explicació, i saber si aquesta aigua d’aspecte fangosa bruta i oliosa s’ha analitzat en alguna ocasió per saber de què es tracta.

Text: Carme Beltran Boix

1 comentari per a “Aigua de mar bruta i oliosa”

  1. Xavi Duran Ramírez ha dit:

    Bon dia,

    Sóc en Xavi Duran, cap de premsa de l’ACA. En relació amb aquest escrit, informar-vos que aquestes taques són d’origen natural i responen a proliferacions de fitoplàncton. No es deu a cap abocament. Adjunto un post que varem publicar al respecte sobre el tema. http://aigua.blog.gencat.cat/2018/07/05/la-presencia-descumes-i-mucilags-al-mar-un-fenomen-de-causes-naturals/

    Salutacions,

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per