dissabte, 25 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Anastacia enlluerna els seus seguidors a l’Arts d’Estiu de Pineda

Fotos: Vicens Tomàs

El passat dimarts 24 de juliol, la popular cantant Anastacia va actuar a l’Arts d’Estiu de Pineda de Mar en l’únic concert a Espanya de la seva gira mundial ‘Evolution Tour Live‘. Amb gran expectació, la presència de la cantant va enlairar els ànims d’un públic disposat a passar una bona estona amb el seu ritme trepidant, presentant el seu concert, molt ben acompanyada per músics i veus.

Anastacia ha tingut fusta d’artista des dels seus inicis, l’any 2000. És una veterana lluitadora; han passat divuit anys i, malgrat moltes dificultats, ha persistit en la seva manera de cantar però sobretot en el domini de la veu.

Molt agradable amb les persones que l’acompanyen a l’escenari, artistes totes elles, la cantant nord-americana també va mantenir una complicitat molt simpàtica amb el públic assistent que va respondre d’igual manera. Un públic d’edat variada, alguns seguidors incondicionals i altres que estaven a la expectativa.

.

El ball, els seus moviments, una veu única i espectacular que va anar creant amb un estil particular, va entusiasmar els assistents acomplint les expectatives creades per una artista de primera línia propera i agraïda per sentir-se respectada amb el seu treball. Ha estat tot un luxe per a la nostra comarca poder gaudir d’un espectacle únic d’una artista completa.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per