Andrea Motis i Joan Chamorro Big Band, una bona i acurada comunicació musical | Diari Maresme hyzaar online cheapest propecia in the uk buying zoloft online where the best place to buy viagra online buying finasteride online uk
dissabte, 16 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Andrea Motis i Joan Chamorro Big Band, una bona i acurada comunicació musical

Fotos: Vicens Tomàs

Andrea Motis i Joan Chamorro van ser els protagonistes de la nit del dia 22 de juny al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona amb molts amics, coneguts i amants del jazz que van voler gaudir d’un espectacle que ofereixen aquest grup de músics.

A l’escenari, Andrea Motis i Joan Chamorro presenten al grup que els acompanya, onze joves amb instruments de vent i violí, amb gran qualitat fruit de la seva genialitat i treball acurat, capitanejats pel veterà David Pastor. Amb Ignasi Terraza, al piano; Esteve Pi, bateria; David Mengual, contrabaix; i Josep Traver, a la guitarra; veterans de prestigi i de primera línia musical del jazz. I al capdavant; Andrea Motis, jove, però podríem dir que comença a ser veterana dalt de l’escenari, molt ben acompanyada de Joan Chamorro, mestre experimentat, de llarga trajectòria, apreciat i respectat amb gran entusiasme pel jazz.

.

El concert va constar de clàssics del jazz, instrumentals i cantats per l’Andrea amb la seva veu dolça i contundent quan fa falta. Com a solista, trompeta i saxo, l’Andrea és la protagonista juntament amb en Joan que, a més de dirigir la banda, també va posar la seva veu acompanyant-la fent duet. També va esdevenir espectacular el duel de l’Andrea, amb David Pastor i el jove Víctor Carrascosa que va arrancar els aplaudiments del públic.

Un espectacle jove, fresc, de qualitat, acurat i amb moltes pinzellades espontànies que van fer gaudir als assistents a aquesta celebració que la banda va oferir.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per