diumenge, 26 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aposta per la mobilitat no contaminant a Mataró

Fotos: TecnoCampus

El TecnoCampus Mataró-Maresme i la cooperativa mataronina Som Mobilitat han arribat a un acord per fer arribar la mobilitat elèctrica a la comunitat d’empreses i treballadors del parc tecnològic maresmenc. A través de l’acord subscrit s’ubicaran dos cotxes elèctrics – model Renault Zoe – a l’aparcament del TecnoCampus, on es disposa de dos punts de recàrrega. A més, aquests dos vehicles s’incorporaran a la flota que la cooperativa té repartida per la capital del Maresme.

L’acord entre les dues entitats contempla l’inicia d’una prova pilot que comportarà que els treballadors de la Fundació TecnoCampus usin aquests vehicles, en lloc dels vehicles particulars, per a desplaçaments de feina. Pel que fa a les 120 empreses del parc tecnològic, properament s’iniciarà una campanya perquè es facin socis del servei i facilitin als seus treballadors, a un preu molt competitiu, la mobilitat eléctrica.

.

Fonts del TecnoCampus han anunciat també que aquest acord representa una aposta per la mobilitat no contaminant i una acció de suport a una nova empresa basada en el coneixement i la innovació com és Som Mobilitat, que a més té un model cooperatiu. En aquest sentit, les mateixes fonts han recordat que el parc tecnològic mataroní compta amb una de les primers càtedres d’economia social de tot l’Estat, i té en marxa un postgrau sobre gestió de cooperatives on s’estudien casos com el de Som Mobilitat, inspirades en els principis de l’economia del bé comú.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per