dijous, 23 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Apoteòsic concert de 2Cellos

Apoteòsic concert de 2Cellos, amb un espectacle de llum, color i imatges espectacular al servei d’aquests dos músics en un continu duel que va entusiasmar els assistents des del primer moment.

2Cellos | Fotos: Vicens Tomàs

El 19è Festival del Mil·lenni de Barcelona, organitzat per Concert Studio, afronta la recta final amb un concert espectacular del duet format per l’eslovè Luka Sulic i el croat Stjepan Hauser, 2Cellos, el 12 i 13 de maig a l’Auditori Fòrum.

Esgotades pràcticament les 6.400 entrades, dues hores abans del concert els entusiastes ja feien cua, tot i tenint els seients enumerats. I és que aquest duet desperta les emocions tant dels aficionats a la música clàssica com els del pop-rock.

Després de la seva participació l’estiu passat al Festival de Pedralbes, en aquesta ocasió s’ha concretat un doble concert a l’Auditori Fòrum per donar cabuda a un públic aficionat de totes les edats que s’amplia, creix i vol gaudir de l’espectacle.

Simpàtics i agraïts, aquests dos joves músics inicien el seu programa amb música de pel·lícules i acompanyats de l’orquestra de corda l’Arts Syimphony Ensemble, amb acurades interpretacions i executant el seu virtuosisme que enlaira l’entusiasme del públic.

La segona part, sense l’orquestra, els dos solistes van seguir presentant aquest darrer treball, ‘Score‘, deixant anar la seva qualitat en la execució, el seu virtuosisme i la seva estudiada espontaneïtat. Amb el públic dret, aplaudint i corejant amb gran entusiasme cada nova interpretació, el concert va esdevenir un espectacle participatiu i emocionant que no va deixar indiferent a ningú.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

 

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per