zoloft cheap lexapro online uk orlistat australia buy biaxin buy can i buy lotrisone over the counter
diumenge, 16 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arriba al Maresme la campanya ‘Un poble empresonat’

Cartell de la campanya

La plaça Santa Anna de Mataró acollirà a partir d’aquest dimecres 14 de març fins el proper diumenge la campanya ‘Un poble empresonat‘. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Mataró amb la col·laboració d’Òmnium Cultural Mataró-Maresme amb l’objectiu de denunciar la situació dels líders i representants polítics catalans que es troben en presó preventiva.

Durant aquests cinc dies, aquesta acció reivindicativa comptarà també amb diversos actes artístics i culturals reivindicatius, i activitats per a tots els públics. Entre les persones que han confirmat la seva participació hi figuren Ramon Cotarelo, Mireia Boya, Antonio Baños, Miquel Buch i Albano Dante Fachin, entre molts altres. També han confirmat la seva participació grups municipals de la ciutat com, per exemple, CiU de Mataró que estarà representada pels regidors Quim Fernàndez i Dolors Guillén.

Aquesta perfomance consisteix en empresonar-se en una de les dues cel·les simbòliques que s’instal·laran a la plaça mataronina. Les cel·les estaran equipades amb una taula, una cadira, un llit, diverses mantes, una estufa, un llum i un extintor. En paral·lel es celebraran concerts, espectacles, taules rodones, col·loquis, xerrades, dinars i sopars solidaris.

Òmnium Cultural Osona i l’ANC d’Osona, juntament amb els CDR de l’Alt Ter i d’altres col·lectius i entitats, van posar en marxa aquesta iniciativa la passada tardor.

Programa d’actes

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per