dijous, 23 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ávoris es queda amb el 100% del negoci turístic de Serhs

Signatura de l’acord | Foto: Serhs

Ávoris, la divisió de viatges del Grup Barceló, es farà amb el 100% del negoci turístic del grup empresarial maresmenc Serhs. Així, mitjançant la signatura d’un acord entre Serhs i Grup Barceló, el negoci d’intermediació turística de Serhs Tourism & Hotels s’integra a Ávoris. Aquesta integració, però, es realitzarà mantenint tant la marca ‘Serhs’, com la plantilla i els equips actuals. El mateix acord també inclou a l’agència majorista Rhodasol.

El negoci turístic de Serhs, agència reconeguda com a líder en l’àmbit del turisme receptiu, també actua com a distribuïdor B2B (business to business – negocis entre empreses). Així, Serhs Tourism és proveïdor de serveis de viatge com ara allotjament, serveis de handling, transfers, excursions i tours, tant per a clients nacionals com internacionals, entre els quals es troben operadors turístics, OTAs i agències de viatge, per a les principals destinacions turístiques espanyoles.

Segons informen fonts del grup empresarial maresmenc, aquesta operació permetrà a Serhs continuar amb la implantació del seu pla estratègic basat en la concentració de les seves activitats clau. Per la seva part, Ávoris incorporarà a la seva cartera de productes una estructura de contractació de vacances amb els prop de 5.000 hotels que posseeix Serhs, líder a les Costes espanyoles.

Les mateixes fonts afegeixen que la incorporació d’aquest producte serà clau per als canals de venda d’Ávoris, tant a Espanya com a Portugal, a més de suposar una important cartera d’operadors turístics europeus sobretot en Països del Centre d’Europa, de l’Est, nòrdics i Rússia, on Serhs constitueix un actor important del sector.

Per altra banda, Rhodasol proveeix a les principals agències minoristes d’Espanya, Portugal i del mercat francòfon. La seva tecnologia de distribució li permet donar un servei diferencial a més de 11.500 clients B2B nacionals i internacionals.

El CEO d’Ávoris, Gabriel M. Subías, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord i considera que “sens dubte generarà sinergies molt positives en el nostre grup, a l’unir la força de contractació del grup Serhs amb la capacitat de distribució de les diferents marques que componen Ávoris”. D’aquesta manera, la divisió de viatges del Grup Barceló continuarà amb el seu procés d’internacionalització en poder accedir a una cartera de destacats operadors turístics de Països de l’Est d’Europa i Rússia.

Per la seva part, el CEO de Serhs, Jordi Bagó, ha manifestat que “aquesta és una operació estratègica per Serhs, en el seu objectiu d’anar teixint grans aliances amb partners líders en cadascun dels sectors d’activitat del nostre grup”. Bagó ha mostrat també la seva satisfacció per l’acord i considera que “reforçarà encara més la posició de Serhs Tourism en el mercat de vacances espanyol”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per