dissabte, 13 de juliol de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Buch s’acomiada de l’ACM amb una reunió amb Puigdemont a Brussel·les

La reunió a Brussel·les | Foto: ACM

En una setmana decisiva per a la constitució del nou Parlament català, l’exalcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), Miquel Buch, van trobar-se ahir dimarts 16 de gener a Brussel·les amb Carles Puigdemont. Segons informen fonts l’ACM, la trobada va servir per fer un balanç a nivell municipal de la relació amb el Govern català, ja que el proper dissabte Buch deixa la presidència de l’entitat municipalista.

Les mateixes fonts han informat que la reunió, que també va comptar amb l’assistència del secretari general de l’entitat, Marc Pifarré, va servir per mostrar el compromís del món local amb la construcció d’un nou país al servei dels catalans i dels seus pobles i ciutats. Per la seva banda, Carles Puigdemont va agrair “la constància i la proximitat” del municipalisme català, i més concretament dels alcaldes i càrrecs electes amb “els anhels de la ciutadania i la defensa de la democràcia i les llibertats individuals”.

El president de l’ACM, Miquel Buch, va agrair el suport que el món local ha rebut per part del govern de la Generalitat, i va assegurar que l’ACM seguirà treballant per atendre i donar resposta a les necessitats més bàsiques de la ciutadania. Aquesta trobada ha estat l’última reunió institucional del mandat de Buch al capdavant de l’entitat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per