Calella instal·la nius de ratpenats per combatre els mosquits | Diari Maresme claritin d online coupon differin gel online can you buy viagra over the counter at boots amitriptyline buy online canada tadalafil india buy online
dimarts, 22 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella instal·la nius de ratpenats per combatre els mosquits

Imatge: A.C.

L’Ajuntament de Calella, a través de l’Àrea de Medi Ambient, ha començat a instal·lar  caixes de nius de ratpenats a diversos punts del municipi amb l’objectiu de poder minimitzar la població de mosquits dins de l’àrea urbana. Aquesta iniciativa és una prova pilot que es suma a les campanyes existents de prevenció del mosquit tigre i de conscienciació ciutadana.

Segons informen des del consistori calellenc, amb la presència de ratpenats a la via pública es pot arribar a reduir la població de qualsevol tipus de mosquits. En aquest sentit, les mateixes fonts afegeixen que si s’afavoreix la proliferació dels ratpenats es realitzarà una lluita biològica contra els mosquits, ja que aquest animals se’ls mengen quan es troben a la seva fase adulta.

Precisament, aquesta és l’època de l’any més òptima per instal·lar aquestes caixes-niu, ja que els ratpenats surten de la hivernació i encara no han criat. Per tant, aquest és el moment en que els exemplars adults, de manera natural, cerquen nous llocs on amagar-se i criar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per