dilluns, 24 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carme Beltran publica un llibre sobre les Flors de Bach

Portada del llibre

Malgrat de Mar i Barcelona acolliran aquest mes d’abril la presentació del llibre ‘Flors de Bach. Teràpia Floral del Dr. Bach’, a càrrec de Carme Beltran. Segons explica l’autora malgratenca, el llibre “és un manual pràctic que ens farà observar, prendre consciència i avaluar possibilitats per millorar la gestió de la nostra vida i poder viure millor”. La seu de Sedibac, a Barcelona, acollirà la presentació del llibre el proper dimecres 11 d’abril, a les 7 de la tarda. La presentació serà a càrrec de Ricardo Orozco.

Per altra banda, el primer acte a Malgrat de Mar tindrà lloc el dissabte 21 d’abril, a les 6 de la tarda, al Centre del Cel i serà presentat per Salud Pedraza.

Carme Beltran Boix

La segona presentació del llibre a Malgrat serà el diumenge 22 d’abril, a les 12 del migdia, amb la presentació del regidor de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret, i comptarà també amb la participació de Sònia Garangou, Doctorada en Història Contemporània.

La presentació a Malgrat de Mar compta amb la col·laboració de ‘Malgrat Sana‘, la revista ‘Som-hi‘ i el consistori malgratenc.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per