dilluns, 24 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Concert de música antiga a benefici de Proactiva Open Arms

Fotos: Vicens Tomàs

El passat divendres, dia 27 d’abril, Ensemble Méridien Barcelona va oferir un extraordinari concert a la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona a benefici de Proactiva Open Arms, amb la participació com a solistes de la soprano Maria Hinojosa, el baix-baríton Pau Bordas i la violinista Farran Sylvan James.

Al concert vam poder gaudir de la prestigiosa violinista canadenca Farran Sylvan James, amb una acurada interpretació de l’Hivern de Vivaldi. Per la seva part, la soprano Maria Hinojosa va emocionar al públic assistent amb la seva veu delicada i potent. I el baix-baríton Pau Bordas, de llarga trajectòria professional, arrodonia el conjunt en un espectacle acurat i elegant, amb l’acompanyament musical d’instruments de corda.

.

El concert va acollir àries de Händel, Purcell, Mozart i Haydn, que es van anar enllaçant al llarg de la vesprada i que va arrancar entusiasmats aplaudiments del públic assistent que, a la sortida de l’espectacle, va deixar la seva col·laboració de suport a la tasca de Proactiva Open Arms.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per