hydrea bula anvisa cialis aquisto online buy lamisil once where to purchase low dose naltrexone cheap accutane uk
dimecres, 12 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desmantellen una línia elèctrica aèria a l’espai agrari de les Cinc Sènies

Fotos: Endesa

Els operaris han finalitzat recentment les actuacions per retirar una línia elèctrica aèria de mitjana tensió que transitava per l’espai agrari periurbà i protegit de Mataró: les Cinc Sènies.

Aquest desmantellament, dut a terme per Endesa, ha comportat l’eliminació de fins a vuit torres metàl·liques, dos suports de formigó i uns 900 metres de cablejat d’alumini. L’actuació ha permès reduir l’impacte visual de la infraestructura en una zona de cultius històrica considerada com a sòl no urbanitzable.

.

Segons informa la companyia elèctrica, aquesta operació s’ha pogut portar a terme un cop s’ha reconfigurat la resta de la xarxa del municipi per tal de poder d’absorbir la càrrega i els clients que portava la infraestructura ara desmantellada.

Per altra banda, en diversos punts s’han realitzat les obres amb una brigada especial, que amb l’ajuda d’un camió cistella, ha executat els treballs en tensió per tal de garantir la continuïtat del subministrament elèctric als clients que depenien d’aquesta infraestructura.

En total, el conjunt d’operacions realitzades per a poder dur a terme el desmantellament han suposat una inversió de 32.500 euros, aportats íntegrament per l’empresa elèctrica.

1 comentari per a “Desmantellen una línia elèctrica aèria a l’espai agrari de les Cinc Sènies”

  1. […] mitjana tensió que transitava per l’espai agrari protegit de les Cinc Sènies a Mataró. Segons el Diari electrònic Maresme, els treballs han comportat l’eliminació de fins a vuit torres metàl·liques, dos suports de […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per