diumenge, 26 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El comerç mataroní s’indigna amb l’Ajuntament pel dispositiu de dissabte

Foto: UBM

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) ha mostrat la seva indignació amb l’actuació del consistori mataroní durant les manifestacions de dissabte passat. L’entitat denuncia que el blindatge policial establert per evitar la confrontació entre els assistents a les dues manifestacions convocades en un dels dissabtes més importants de la temporada, els podria haver comportat pèrdues d’entre un 15 i un 20% de la facturació total del mes de juny.

El sector ha posat el crit al cel especialment per la manca d’informació que, segons asseguren, van rebre per part de l’Ajuntament de Mataró. En aquest sentit, el President de la UBM, Jordi Novo, ha assegurat que els comerciants no estaven al corrent del dispositiu de seguretat que va consistir amb el tancament de carrers d’accés al centre de la ciutat “sense buscar alternatives o plantejar canvis”. Més d’una setantena de comerços mataronins s’haurien vist directament afectats.

La UBM ha avançat que en el ple municipal del proper dijous presentarà una queixa formal a l’Ajuntament per evitar que es puguin tornar a repetir fets com aquests. Per altra banda, en el mateix Ple, el grup municipal de CiU Mataró també presentarà una pregunta al Govern encapçalat per David Bote (PSC) per saber quines mesures van decidir aplicar, que van ocasionar aquests perjudicis als comerciants mataronins afectats. També preguntaran si el grup ‘Mataró se queda en España’, convocant de la manifestació, és una entitat mataronina legalment registrada i en quina data es va registrar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per