dijous, 25 de abril de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El pop urbà puja dalt l’escenari de Pineda amb Chenoa

Fotos: Vicens Tomàs

L’esperada actuació de Chenoa a l’escenari de l’Arts d’Estiu Costa Barcelona, a Pineda de Mar, va reunir els seus fans i curiosos el passat divendres dia 10 d’agost.

Chenoa és una artista consolidada a través dels anys que fa que puja als escenaris i dels treballs discogràfics que ha anat presentant al llarg de la seva carrera. Va començar a cantar molt joveneta però va ser a partir del programa Operación Triunfo, l’any 2002, que es va donar a conèixer i va destacar. Des d’aleshores, la cantant ha anat presentant nou àlbums d’estudi a més d’altres treballs discogràfics. El seu treball ha tingut el reconeixement amb una llista de premis i nominacions al llarg d’aquests anys.

.

L’artista, que participa en diferents programes de televisió, ha comentat alguna vegada que se sent còmoda en els dos àmbits. Aquest fet l’ha convertit en més popular l’ha portat més enllà de la musica; i és que la televisió és un escenari molt potent per consolidar una artista.

La nit passada, a Pineda, va cantar peces populars de la seva discografia anterior però sobretot del seu darrer treball ‘Soy humana’. Es tracta d’un disc en què es defineix i amb el que s’expressa de manera més oberta, reflexionant sobre la vida i la manera de viure-la a través dels anys, les experiències viscudes i els projectes immediats.

.

Chenoa no va omplir el recinte com s’esperava, aquestes coses passen; però va estar a l’alçada cantant, ballant i també parlant, presentant les seves cançons amb energia i simpatia.

Els assistents la van acompanyar ballant i cantant a primeres files i laterals, cosa que no va agradar als que estaven més enrere privats de visibilitat. L’organització que els feia seure no tenien gaire èxit. En aquests casos potser seria millor que el públic estigués dret, ja que per als que els agrada gaudir del concert asseguts ja hi ha les graderies.

De totes maneres, les fans van gaudir de la presència de la popular artista i la nit va resultar, a més agradable i fresca, festiva i alegre.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per