dilluns, 24 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els somnis de Tesla

.

Aquest mateix any Tesla llançà a l’espai un coet amb un model de cotxe de la companyia com a carrega del coet. I Tesla ho va fer per mitjà de SpaceX que és la seva secció tecnològica dedicada a l’exploració i a la colonització de l’Univers.

Tesla, com les grans empreses tecnològiques, està obrint camins del tot agosarats però, a la vegada, necessaris pel progrés global. I certament Tesla mostra un agosarament del tot revolucionari que la defineix com una empresa trencadora com n’hi ha poques. Anem a veure alguns exemples de la revolució de Tesla.

Nikola Tesla

Tesla aposta per construir cotxes elèctrics i cotxes autònoms. La companyia anuncià que en breu disposarà de models de cotxes que podran dirigir-se per control remot tot emprant el mòbil com a comandament. I, al mateix temps, Tesla es dedica a millorar la intel·ligència artificial dels seus vehicles per anar perfeccionant la conducció autònoma.

Però a banda de l’acceleració per millorar que Tesla s’està imposant, la companyia va més enllà i s’atreveix a donar dates per a determinades fites tecnològiques. Així la seva secció SpaceX estableix que una de les seves naus anirà a Mart, sense càrrega, l’any 2022. I a l’any 2024, amb tripulació! Però, atenció! l’any 2028 volen muntar la primera Colònia a Mart. Mentrestant, per anar fent boca, Tesla està capficada en realitzar vols turístics al voltant de la Lluna.

.

Aquestes fites sorprenents s’aniran coent mentre Tesla segueix multiplicant els seus punts de carrega elèctrica pels vehicles que produeix. I segueix augmentant l’eficiència dels seus carregadors. Perquè, sens dubte, ha demostrat ser una companyia que toca amb els peus a terra… però amb el cap somiant molt amunt de la Terra.

Article: Albert Cebrián

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per