divendres, 14 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els tres armaris

.

D’una manera metafòrica proposo per exemple, la idea que en una immensa vivenda que podria ser la humanitat, hi haguessin tres armaris de diferent contingut. Dit d’una altra manera, tres corrents d’energia que conviuen; potser millor seria dir malviuen, barrejades més que no pas unides, cadascuna fent un procès diferent però relacionades entre si com ho estan totes les coses en aquest univers que vivim, perquè tot forma part del Tot o Vida Una.

L’objectiu que es pot començar d’albirar és que aquests tres armaris vagin desapareixent lentament per esdevenir a la fi un sol armari solidari, unitari i fraternal; és a dir, una sola corrent d’energia positiva i benefactora que inundi i envaeixi tota l’atmosfera planetària per complir el Gran Pla d’Evolució que el Logos Solar té previst en el nostre planeta.

Anem a fer una resumida definició de cadascun d’aquests armaris o departaments.

Foto: Arxiu

L’armari nº 1 és el de les dificultats i problemes que ens busquem tots plegats, quan no som prou responsables i anem convertint la nostra societat en un territori més difícil per viure, perquè hi manquen els valors més essencials en tota col·lectivitat humana que vulgui viure d’una forma civilitzada.

En l’armari nº 2 s’hi troba energia positiva i els elements dotats de les qualitats indispensables per al creixement de tot el conjunt. En els seus principals components hi és present una saviesa inicial i, per tant, a poc a poc es va eliminant l’egotisme o força negativa de la personalitat. Hi actuen energies positives i fins i tot il·luminades que, molt lentament, però amb seguretat i molta decisió, treballen per establir un nou, fresc i renovador esquema mental que condueixi a la humanitat al destí tan anhelat com és la fraternitat, la justícia i la llibertat dels éssers humans que habiten aquest planeta.

.

Finalment ens trobem en l’armari nº 3, el més desconegut i misteriós, el qual ja s’ha començat a obrir, sobretot aquí a Occident, per posar al dia unes veritats que s’ens havien amagat, tant a nivell religiós, polític i científic, per anar perpetuant la ignorància dels pobles i així els poders fàctics poder-se situar en la cúspide de la seva piràmide obstinada, ignorant i impune; per sotmetre i putejar sense parar als de sota que, com sempre, és el poble.

Aquest armari, com he esmentat, encara en gran part és desconegut i conté molt de material per  al desenvolupament de la futura civilització. Projectes per l’ús de les energies alternatives.

Imatge: YouTube

Inspiracions i intuïcions per a noves creacions, invents i descobriments a tots nivells i especialitats. Tecnologies i vehicles encara impensables per al coneixement del nostre sistema solar, etc.
Tanmateix se suposa que no podrem usar d’aquestes meravelles fins que els terrícoles no haguem après a viure com a germans, com ho estan fent altres humanitats al voltant nostre, en el nostre propi sistema solar, i en d’altres que encara desconeixem.

Com ens diu la ciència iòguica, la Naturalesa no deixa penetrar en les seves entranyes pures i virginals als seus aspirants, per conèixer els seus secrets i misteris, fins que el candidat s’ho ha guanyat.

Metafòricament parlant, aquests podrien ser els tres departaments que formen part de la nostra societat, i en un procès imparable i meravellós de l’evolució de la humanitat del nostre planeta Terra.

Article: Jacint Espel

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per