Època de gegants | Diari Maresme cheap silagra 100 mg naltrexone buy india retin a wrinkles buy purchase zovirax pills buying propranolol online
dimarts, 22 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Època de gegants

.

Newton digué allò d’haver fet els seus descobriments mercès estar a espatlles de gegants, en referència a la tradició de saviesa que el precedia. Actualment la societat es beneficia d’un trepidant progrés tecnològic mercès als gegants empresarials que ens envolten. Uns gegants que no paren de créixer fins a semblar autèntics gratacels.

Empreses tecnològiques que varen començar sent capdavanteres en una especialitat molt concreta, han anat estenent el seu poder a altres àrees també tecnològiques. Tot adquirint altres empreses o creant empreses a un ritme tan accelerat que és difícil seguir el fil de les seves evolucions. Google, per exemple, està ficada en tots els saraus. Una de les seves adquisicions més populars fou la de Youtube.

.

Però, recentment, també tingué un gran ressò la compra de la companyia Boston Dynamics, creadors d’uns robots molt espectaculars. Tanmateix no trigà Google a desfer-se d’aquesta companyia per considerar que els dissenys eren comercialment poc pràctics. També la seva divisió Waymo de cotxes autònoms ocupa amb freqüència les notícies de la premsa internacional. I fa ben poc Google ha manifestat la seva intenció d’adquirir Lytro, una de les empreses més revolucionaries de realitat virtual. La qüestió és expandir-se a tota velocitat.

El mateix succeeix amb Facebook que adquirí Whatsapp i també Oculus, especialitzada en realitat virtual, i està actualment fent una ferma inversió en intel·ligència artificial.

.

Microsoft, més enllà de Windows i Internet Explorer, s’està especialitzant en la producció de solucions d’intel·ligència artificial per a tota mena de sectors: sanitari, seguretat, lleure…A més a més també està present en el camp de la realitat augmentada amb un dels seus dispositius estrella: les hololens.
Gegants que no s’aturen, com si fossin una fira de meravelles cada cop més extensa. I també apareixen nous gegants amb voluntat de créixer desmesuradament com, per exemple: Spotify o Intel.

La creació d’immenses empreses tecnològiques és una tendència que sembla ser que no té aturador. I tots en sortim beneficiats, si més no, en forma de nous serveis i productes.

Article: Albert Cebrián

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per