buy vermox 500mg buying retin a online safe ordering viagra in the uk differin cream buy safest place to buy propecia online
dissabte, 15 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Espectacular final d’any del Festival del Mil·lenni amb tres concerts

Fotos: Vicens Tomàs

Chambao, Ainhoa Arteta i Estrella Morente, i Carlos Núñez van ser els protagonistes dels tres concerts de les nits de final d’any del Festival del Mil·lenni, amb totes les localitats venudes i un públic entusiasmat per compartir espectacle amb els seus artistes preferits.

Chambao, dies 27 i 29 de desembre. Els darrers concerts abans de la seva dissolució. El grup va presentar el seu darrer treball ‘Nuevo ciclo‘, amb el que s’acomiada d’aquest projecte per passar pàgina i obrir-ne una de nova com Lamari. Chambao va oferir un espectacle trepidant de que va pujar a l’escenari, el públic entusiasmat la va acompanyar durant tot l’espectacle, creant un espectacle conjunt.

Al final de l’actuació va pujar a l’escenari Martín Pérez, de Concert Estudi, per felicitar el grup i proposar als assistents i a Lamari la possibilitat de la seva participació la propera edició del Festival. I davant de tots els testimonis va quedar emparaulada i aplaudida la proposta.

.

Ainhoa Arteta i Estrella Morente, el dia 28 de desembre. Dues veus de primera línia al panorama musical, unides en un projecte, ‘Que suenen con alegria‘, cançons de Nadal, cantades cadascuna amb el seu estil i algunes compartides, intercanviant papers en un exercici de simpatia i professionalitat.

El públic va gaudir de l’espectacle, del canvi de registre i de les peces que van interpretar juntes amb d’afecte i estimació. Una meravella.

Carlos Núñez, el dia 30 de desembre des de fa 7 anys. I l’any que ve serà el vuitè. Així ho van acordar també davant de tot el públic entusiasmat.

.

Carlos Núñez va presentar un repertori clàssic i les noves incorporacions musicals fruit del seu treball d’investigació per la música antiga. L’espectacle va ser una classe magistral d’història de la música i dels instruments més antics i d’arrel. I com ja és habitual va convidar a pujar als espectadors dalt de l’escenari a ballar i compartir l’alegria de la música tradicional. L’escenari va quedar ple a vessar de tots els músics col·laboradors cantants i balladors que després van seguir ballant entremig de les graderies. Un comiat de l’any ple d’alegria i passió per la música.

I el Festival del Mil·lenni continua fins el 22 de maig amb un programa ple de música que ofereix qualitat i que, any rere any, consolida el seu prestigi.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos dels tres concerts

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per