dilluns, 24 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Guillem Roma conquista el públic de Calella

Guillem Roma va conquistar el públic de Calella amb la seva originalitat i simpatia.

Fotos: Vicens Tomàs

Guillem Roma, juntament amb el grup que l’acompanya, va actuar el passat divendres dia 3 d’agost en el marc del Far de Calella formant part de la programació del Nits d’Estiu a Calella (NEC).  Roma és un artista amb molta personalitat; ha creat el seu propi estil, s’hi ha mantingut fidel en tots els seus treballs, i salta a la vista que s’hi sent a gust. El resultat és un treball meravellosament senzill, amb molts matisos, tant en les seves composicions, lletres i músiques, com en la seva manera de dominar la veu i, també, la seva habilitat per simular instruments, genial i divertida.

El públic de Calella i entorns va acompanyar el grup, creant un clima de calidesa i complicitat, tots sota les indicacions de Roma que va aconseguir una sintonia estètica molt engrescadora i divertida.

.

Guillem Roma ha creat el seu univers creatiu amb els ulls ben oberts a la realitat present i amb un cor també obert a sentir les emocions i les connexions amb la vida. Així, Jazz, Cabaret, Boleros, Ranxeres i Nosequè, com ho diu el propi artista, van crear una nit màgica, envoltats d’estrelles, a prop del mar i sota la llum del far que volta i volta tota la nit, rítmicament i sense parar.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per