dilluns, 18 de març de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Hugo i Arnau: Bona sintonia al Nits d’Estiu de Calella

Fotos: Vicens Tomàs

El duet format per Hugo Nubiola, de Sant Pol, i Arnau Ventura, de Pineda, van actuar el passat divendres dia 10 d’agost, participant al programa del Nits d’Estiu a Calella (NEC). Els dos joves maresmencs van presentar un repertori acústic i intimista amb versions de pop, rock, blues, folk i country de la dècada dels 60 i 70.

Amb les dues veus molt ben conjuntades, la guitarra i l’harmònica, van oferir un concert entranyable, un recopilatori dels artistes, ja clàssics, d’aquells anys i que segueixen agradant a públics ben diferents. Peces molt ben cantades, versions molt semblants a les originals, molt acurades però, per punxar una mica, potser vaig trobar a faltar un puntet de segell propi i una mica més de sentiment, allò que surt espontani de l’interior de l’artista que el fa creïble i el fa original.

.

El més destacat de la nit a més del concert, va ser formar part de la calidesa del públic que els envoltava, amics, família, coneguts i persones interessades en la seva manera de cantar, que van acompanyar-los tota la nit creant un clima de complicitat mutua.

Una nit agradable i fresca a l’entorn del far, una nit més en concert del NEC, amb una programació acurada, variada i de qualitat, en un entorn de privilegi que amenitza musicalment les nits d’estiu al far de Calella.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per