dimarts, 26 de març de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Juanes presenta a Pineda el seu darrer treball dedicat a l’amor

Juanes, la superestrella, presenta a Pineda el seu darrer treball ‘Mis planes son amarte

Fotos: Vicens Tomàs

L’artista colombià Juanes va presentar el dilluns 6 d’agost al Festival Arts d’Estiu Costa Barcelona, a Pineda de Mar, el seu darrer treball dedicat a l’amor. El popular compositor i cantant, reconegut arreu del món i guardonat amb més d’una vintena de premis Grammy, va presentar-se amb la guitarra i el seu aire senzill però contundent en les seves primeres interpretacions, acompanyat pel seu grup i un públic incondicional que van corejar amb entusiasme les seves peces més populars.

Amb el seu so particular, la forma i el ritme característic, va anar encomanat els moviments al públic amb ganes de ballar i compartir una nit calorosa i festiva. A mida que el concert avançava, l’artista colombià va anar introduint les seves creacions més recents, dedicades a l’amor en diferents formes, investigant sobre el temps i l’espai, a la recerca d’un amor durador en els seus diferents estats.

.

Juanes, casat i amb tres fills, viu actualment a Miami que li permet conciliar la seva faceta artística amb la familiar. Home sensible, sempre agraeix el privilegi d’estar dalt de l’escenari i compartir amb el públic les seves cançons, donant el millor de la seva essència amb energia fresca i renovadora, una característica que el fa més proper i acollidor.

A més de la seva faceta artística, el cantautor també s’ha destacat pel seu activisme per la pau, sobretot amb els nens i joves en les zones més afectades per la violència al seu país.

Juanes, que des de l’any 2000 ha presentat una sèrie de 10 exitosos àlbums, amb aquest darrer s’ha superat innovant i incorporant un film complet acompanyant les 12 cançons. Cercant en les arrels i la tradició ha anat jugant amb el pop i el rock, aconseguint mantenir segell que l’identifica, el distingeix i l’ha fet créixer.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per