dimecres, 19 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La campanya malgratenca ‘Bufa la Bombolla’ recapta més de 7.000 euros

Lliurament dels fons recaptats

La campanya ‘Bufa la Bombollaencetada el passat mes de novembre a Malgrat de Mar ha assolit una recaptació total de 7.311,49 euros. Els impulsors d’aquesta iniciativa, que van lliurar aquest donatiu la setmana passada a la Barcelona PiD Foundation, asseguren que la quantitat recaptada ha estat molt més del que esperaven. També s’han mostrat molt satisfets per l’èxit de la campanya i han agraït la bona acollida i resposta que han tingut per part de tantes persones.

‘Bufa la Bombolla’ és una iniciativa de col·laboració per a la Barcelona PiD Foundation, una fundació que treballa per a la difusió, la recerca i la investigació de les immunodeficiències primàries (IDP). Els nens i nenes que tenen aquests tipus de malalties són susceptibles de patir infeccions de gravetat diversa, en alguns casos fatals o amb greus seqüeles. Aquests pacients s’han de protegir de possibles infeccions i contagis, per això es coneixen com a nens i nenes bombolla. Amb aquesta campanya, els seus impulsors volen difondre l’existència d’aquestes malalties i col·laborar en la investigació i la recerca.

Foto

Anna Fábregas Bofill, psicòloga de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències Pediàtriques de Vall d’Hebron i membre del grup de recerca en Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit del VHIR.

Dr. Pere Soler Palacín, president de la Barcelona PiD Foundation, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria (UIIP) de Vall d’Hebron i cap del grup de recerca en Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit del VHIR.

La Martina, la Núria i en Pep.

Dra. Andrea Martín Nalda, secretària de la Barcelona PiD Foundation i membre de la Unitat de malalties infeccioses i immunodeficiències pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per