La nova plataforma En Marxa Pineda escull alcaldable | Diari Maresme vytorin 10/40 online nizoral shampoo online europe where can i buy cheap viagra in the uk where to buy kamagra jelly buy serophene clomid
dissabte, 16 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La nova plataforma En Marxa Pineda escull alcaldable

Imatge: En Marxa Pineda

La nova Plataforma política En Marxa de Pineda de Mar celebrarà aquest dijous, al vespre, una assemblea per escollir el cap de llista que proposarà aquest nou partit polític a les eleccions municipals del proper any.

Segons expliquen a través d’un comunicat, “En Marxa neix de la necessitat de fer una sacsejada democràtica a Pineda de Mar i fer política municipal“. En aquest sentit, la plataforma manifesta que s’han constituït recentment com un partit polític “transversal i compromès amb la realitat que envolta el poble”, i afegeixen que neixen “amb una clara vocació participativa i oberta a tothom”. L’elecció del seu alcaldable és, segons manifesten, “un pas més cap a l’assoliment del canvi democràtic, de proximitat i real” que s’han proposat dur a terme.

Per altra banda, el proper dissabte 19 de maig, a partir de les 12 del migdia, la plataforma farà un acte inaugural de la seva seu – situada al carrer Montpalau de Pineda – i que obrirà les seves portes a partir del proper dilluns. Aquest acte consistirà en un col·loqui obert sobre ‘República i Llibertat d’Expressió’ a càrrec de la periodista Bea Talegón, amb la participació de la també periodista Teresa Márquez, i que acabarà amb un torn de preguntes per part del públic assistent.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per