dissabte, 20 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La propera revolució

.

Una gran majoria de gent cabdella els seus dies, amb frustracions i alegries, inconscients que aviat, en pocs mesos, està previst que tingui lloc una revolució tecnològica de molt nivell. Una revolució en el sector dels mòbils.

Immersos en el segle XXI és complicat guardar els secrets, de forma que difícilment ens sorprendrà una innovació a l’estil clandestí i hermètic de la criatura del Dr. Frankenstein. De manera que en la nostra època corren rumors amb força agilitat. I darrerament un dels rumors més intensos és la comercialització, per part de Samsung, entre novembre de 2018 i gener de 2019, del primer mòbil amb pantalla flexible.

Imatge: Arxiu

Apple ja revolucionà el concepte de mòbil el 2007. I des d’aquesta data les funcionalitats d’aquests ginys no han parat de meravellar-nos. D’aquí poquet el concepte tornarà a canviar radicalment i les possibilitats associades són inimaginables. L’ús de nous materials, com el grafè, ens proporcionen pantalles tan primes com un full i, a la vegada, doblegables i dures. S’especula que el proper mòbil flexible de Samsung tindrà una enorme pantalla de 7,1 polzades. I en el futur la flexibilitat de les pantalles permetran mesures encara més espectaculars.

Altres gegants tecnològics s’apunten obertament a la cursa de les pantalles flexibles, com és el cas de Microsoft, i no és d’estranyar perquè la flexibilitat de les pantalles, al permetre grans mides de pantalla, proporciona als consumidors de mòbils una experiència força atractiva i, al mateix temps, aplicacions que sabran treure profit d’aquests nous formats.

Així que prepareu-vos per ser sorpresos… queda ben poc!

Article: Albert Cebrián

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per