La regidora mataronina Mònica Lora denunciarà les amenaces que ha rebut per Facebook | Diari Maresme where can i buy paroxetine online orlistat paypal how to buy propecia online buy zovirax online canada buy propranolol 40mg
dimarts, 22 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La regidora mataronina Mònica Lora denunciarà les amenaces que ha rebut per Facebook

Captura de pantalla facilitada per la regidora de PxC

La regidora de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Mataró, Mònica Lora, ha denunciat que amb motiu del darrer dia de la mare, després de publicar una foto seva amb els seus dos fills al seu perfil oficial de Facebook, va rebre un comentari amenaçador per part d’una persona anomenada ‘Daniel Lucan’ a través d’aquesta mateixa xarxa social. Segons informa la regidora mataronina, en aquest missatge es diu textualment ‘3 bales…‘, “en clara referència als meus dos fills i a mi”, denuncia.

Segons Mònica Lora, aquesta amenaça prové d’un home que ja l’havia amenaçat en diverses ocasions, i encara que aquesta persona, segons les seves expressions i imatges a les xarxes socials, té “idees contraposades” a les seves en relació a Catalunya, “això no li dóna cap dret a amenaçar-me als meus fills i a mi amb una execució a trets”.

La regidora mataronina de PxC ha avançat també a través d’un comunicat que aquest mateix dilluns posarà la corresponent denúncia a través dels Mossos d’Esquadra ja que, segons ha dit, no pensa quedar-se de braços creuats amb “una amenaça d’aquesta dimensió”, doncs aquesta persona no identificada té imatges seves i no sap “què pot ser capaç de fer”. Finalment, Lora ha reclamat la condemna d’aquests fets per part “de tothom”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per