La revista Enderrock celebra la festa del seu 25è aniversari | Diari Maresme venta de viagra online mexico zyrtec visas z les where to buy erythromycin gel where can i buy nolvadex pct uk buy proscar online europe
dimarts, 22 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La revista Enderrock celebra la festa del seu 25è aniversari

Fotos: Vicens Tomàs

El passat dia 9 de maig es va celebrar el 25è aniversari de la revista musical Enderrock , en una trobada a l’Antiga Fabrica Estrella Dam de Barcelona.

Entre representants de les institucions, músics i amics es va presentar l’edició especial de la revista amb un numero doble i un DVD amb el documental realitzat per Enderrock i Bonobo Films titulat ‘Les cançons del 68’, amb L’estaca de Lluís Llach com a protagonista, pels seu 50 anys d’anar pel món. L’acte, presentat per Marius Serra, va comptar amb la introducció musical del mestre Francesc Borrull, interpretant peces clau de la historia del nostre país.

.

Continuant l’acte van intervenir el president del Parlament, Roger Torrent, que va valorar la tasca de la revista tot defensant la llibertat d’expressió i els drets fonamentals. Seguidament, el secretari de Comunicació del Govern, Miquel Martin Gamisans, va fer esment del valor que tenen els mitjans de comunicació en català per la normalització lingüista. Per la seva banda, el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, va ressaltar la importància de la revista a l’hora de posar a nivell i a l’abast la música en viu a la ciutat.

Continuant els parlaments va arribar el torn del Grup Enderrock amb participació del director editorial Lluís Gendrau; el coordinador de la revista especial, Joaquim Vilarnau; i la coguionista del documental ‘Les cançons del 68’, Elisenda Soriguera.

.

Després de la projecció del DVD ‘Les cançons del 68’, es va tancar l’acte donant pas a la trobada espontània dels assistents en un ambient cordial, de felicitacions i ànims per seguir endavant en aquesta tasca, conscients que la música és una part essencial de la cultura dels pobles i, conscients també, del procés polític que estem passant.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per