diumenge, 20 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La sinistralitat laboral augmenta al Maresme per quart any consecutiu

Dades destacades | Font: CCM

La comarca del Maresme va registrar l’any 2017 un increment de la sinistralitat laboral. Segons l’informe elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, l’any passat es van registrar un 9,33% més d’accidents en el lloc de treball, el quart any consecutiu. La sinistralitat va afectar tots els pronòstics de gravetat, i el més lamentable és que tres persones van perdre la vida com a conseqüència d’un accident laboral.

Les dades de 2017 indiquen que al Maresme es van comunicar 3.633 sinistres, 310 més que l’any anterior. El volum més important del col·lectiu de treballadors que van patir ferides de pronòstic lleu: un total de 3.607 persones (305 més que el 2016); 23 es van pronosticar com a greus (3 més que l’any anterior) i 3 van ser accidents mortals (l’any anterior se n’havien registrat 2).

La construcció és el sector més afectat | Foto: Arxiu

Per altra banda, el nombre total d’accidents va augmentar en tots els sectors econòmics amb percentatges que oscil·len entre el 29,46% de la construcció i el 4,21% dels serveis. A l’agricultura l’augment va ser del 22,22% i a la indústria va arribar al 14,12%.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per