buy cheap kamagra oral jelly lisinopril 40 mg online where do you buy retin a best place buy generic propecia where can i buy cialis in australia
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La veu de les alcaldesses del Maresme

Can Palauet | Foto: mataro.com

La Sala d’Actes de l’Arxiu Comarcal, a Can Palauet de Mataró, acollirà el divendres 16 de març, a partir de les 7 de la tarda, una tertúlia a la qual hi han estat convidades les 10 alcaldesses del Maresme per explicar la seva experiència personal en la política local.

La tertúlia, moderada per la periodista Teresa Màrquez, porta per títol “Dones i política. La veu de les alcaldesses del Maresme”. L’acte comptarà amb una benvinguda per part del president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, i un breu apunt històric sobre la participació política de la dona al Maresme a càrrec del director de l’Arxiu Comarcal, Alexis Serrano.

Han confirmat la seva participació les alcaldesses Avelina Morales (Cabrils), Montserrat Candini (Calella), Blanca Arbell (Canet de Mar), Carme Ponsa (Malgrat de Mar), Rosa Funtané (Montgat), Sònia Scafa (Sant Cebrià de Vallalta) i Montserrat Garrido (Sant Pol del Mar). L’acte acabarà amb un debat obert.

Per assistir-hi cal confirmar-ho a través d’un formulari online

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per