dissabte, 25 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La websèrie mataronina Genesis 88 estrena segona temporada

Imatges: Genesis 88

El cinema Foment de Mataró acollirà aquest dissabte 22 de setembre, a les 18 hores, l’estrena de la segona temporada de Genesis 88. Es tracta d’una websèrie rodada en HD del Grup de Cinema Fata Morgana, un grup amateur de Mataró que el 16 de maig de 2015 va estrenar la primera temporada amb tretze capítols. La primera temporada de la websèrie mataronina va ser guardonada amb diversos premis internacionals, dos a Miami i un a Hollywood.

Els espectadors que no puguin assistir a l’estrena podran veure el primer capítol aquest proper diumenge 23 de setembre a través d’Internet. A més, cada divendres podran veure al mateix web un nou capítol fins a completar els set de la nova temporada.

La fitxa

.

Webserie del Grup de Cinema Fata Morgana (Mataró). Rodada en HD.

Sinopsis:

El 1988, l’empresa Eu-Gen (European Genetic System) associada amb un consorci espacial internacional realitza un experiment secret. Més de vint anys després, a la República de las Maracas, apareix un estrany personatge a qui ningú coneix, que és capturat per la policia després d’una sèrie de robatoris i assalts. És llavors quan sorgeix el misteriós interès d’una de les dones més riques i poderoses del país per aquest individu, i quan tot un seguit de personatges d’allò més variat inicien una curiosa persecució per apoderar-se d’aquest inquietant subjecte.

.

Génere: Thriller / Comèdia / Ciència ficció.

Idioma: castellà.

Director i guionista: Franc Sellers.

Actors:

Joan Rovira, Maika Tenas, Jordi París, Frank Díaz, Gabi Gel, Lluís Fancelli, Santi Clavell, Jordi Porta, Lourdes Folgarona, Laura Oliver, Pablo Cesar Frederich, Ramon Reyes i Marià Manzanares.

Temporada: segona, 7 capítols.

.

Publicació: 22 de setembre de 2018, un capítol. La resta dels capítols es publicaran un cada divendres.

Web i facebook:

www.genesis88laserie.com
www.facebook.com/genesis88laserie

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per