dilluns, 25 de març de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’antic cinema Iluro serà reconvertit en un complex residencial i comercial

Façana de l’antic cinema Iluro

L’antic cinema Iluro de Mataró ha estat adquirit per la promotora RTV Grup Immobiliari amb l’objectiu de reconvertir-lo en un complex residencial. La inversió global del projecte serà d’uns 10 milions d’euros i la data d’inici d’execució d’obra es preveu en un termini màxim de 6 mesos, un cop es disposi de la corresponent llicència d’obres.

L’immoble que acull l’antic cinema, que va tancar l’any 2001i l’edifici d’oficines complementari, en què va estar la delegació d’Hisenda a Mataró fins que es va traslladar a l’edifici El Rengle, disposa d’una superfície total de 9.650 m2, dels quals 4.500 m2 són per sobre del nivell del carrer i 5.150 m2 són subterranis.

El nou complex comptarà amb dos edificis residencials, un amb façana al Camí Ral i un altre al carrer Cooperativa, amb un total de 23 habitatges, un espai comercial a la planta baixa i dues plantes soterrani destinades a aparcament. La parcel·la sobre la qual està construït el complex a rehabilitar i la zona interior d’illa on hi haurà la zona comercial i l’aparcament, ronden els 2.700 m2. A més, també disposarà d’una zona interior comunitària amb piscina i zones enjardinades. Els habitatges a construir seran de 2, 3 i 4 habitacions, i oscil·laran en un mínim de 60 m2 i un màxim de 130 m2, terrasses a banda.

RTV Grup Immobiliari, que actualment està duen a terme diverses promocions residencials de similars característiques a diferents zones del Maresme (Vilassar, Llavaneres, Mataró …), preveu iniciar en breu noves promocions a Barcelona i rodalies, Girona i Eivissa.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per