dijous, 23 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Arts d’Estiu tanca la vuitena edició amb més de 20.000 espectadors

Foto: Òscar Penelo

La vuitena edició del festival Arts d’Estiu Costa Barcelona, que s’ha celebrat a Pineda de Mar del 21 de juliol al 31 d’agost, ha comptat amb més de 20.000 assistents, un 53,8% més que en la passada edició, xifra rècord en els seu vuit anys d’història.

Enguany, el festival maresmenc ha augmentat el número d’actuacions fins a 13, i ha consolidat el nou recinte inaugurat l’any passat, duplicant la superfície del Village Arts d’Estiu, l’espai gastronòmic del festival.

Juanes | Foto: Vicens Tomàs

L’Arts d’Estiu Costa Barcelona ha comptat amb l’única actuació en tot l’Estat de la cantant nord-americana Anastacia, dins de la seva gira mundial “Evolution Tour Live”, i del penúltim concert de la gira d’Operación Triunfo, que es va celebrar en el recinte de Can Xaubet i que va comptar amb més de 9.000 assistents. Aquesta vuitena edició ha comptat també amb les actuacions del colombià Juanes, que va presentar el seu últim treball; Sara Baras, que va celebrar el 20 aniversari de la seva companyia de flamenc; Pasión Vega, Salvador Sobral i Chenoa, els dobles concerts de Buhos i Animal, i Els Catarres i Marcel i Júlia, els monòlegs de David Guapo, David Amor i Santi Rodríguez, i el concert de música clàssica en clau d’humor “Concerto a tempo d’Humore”. El concert de Pastora Soler es va anul·lar per la pluja.

Des de l’organització de l’Arts d’Estiu Costa Barcelona assenyalen que el festival ha apostat un any més per una programació artística de qualitat, programant alguns dels màxims exponents de l’escena artística actual i amb una especial atenció als grups nacionals. A més, i fidel a la voluntat de ser un festival multidisciplinari i per a tots els públics, ha programat monòlegs d’humor i un concert de clàssica en clau còmica. Per últim, l’organització ha agraït un any més el suport rebut i ja ha començat a treballar per a preparar la novena edició.

Fotos: Arts d’Estiu 2018

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per