divendres, 14 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’encantador espectacle de Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida

Fotos: Vicens Tomàs

Amb la seguretat i la garantia de que seria un gran nit, i amb la incertesa i curiositat de com sorprendrien al públic, Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida van oferir un espectacle creatiu i de recerca que va seduir als assistents al concert.

Era el dimarts dia 11, al Palau de la Música, formant part de la programació del 20è. Festival del Mil·leni a Barcelona, seguint la gira que els dos artistes van iniciar el passat estiu amb gran expectació.

Feia molts dies que ja no quedaven entrades disponibles, i és que si la Sílvia desperta passions a més de simpatia, i amb Marco Mezquida és un nou al·licient.

.

La seva amistat i la passió per la música els ha portat a aquest projecte conjunt per investigar, crear sense límits i donar el millor d’ells mateixos amb la llibertat i la seguretat que donen les seves llargues i consolidades trajectòries.

Els aires de la Sílvia segueixen sent senzills i encantadors; continua hipnotitzant al públic amb la seva presència i els girs espectaculars i únics de la seva veu. Domina dalt de l’escenari, segura i aparentment tranquil·la. Un encant. El Marco, compositor, pianista i improvisador, és reconegut per la premsa, col·legues i pel públic com un brillant artista en l’escena musical. Capaç de dominar musica clàssica, contemporània, jazz, pop, flamenc i l’art de la improvisació.

.

Tots dos, amics i còmplices, omplen l’escenari de màgia. Un espai íntim, senzill, amb poqueta llum, compartint amb el públic una idea juganera en completa harmonia. Piano, genial en la seva execució, guitarra, veu i un repertori molt variat amb arranjaments agosarats i un ventall de registres de veu amb segell propi.

Entre altres, My Funny Valentine, Vestida de nit, dels seus pares Càstor i Glòria; The Sound of Silence, Llorona, Pequeño vals vienés, de Federico Garcia Lorca, i Christus Factus. Tot un repertori variat en el contingut i en la forma amb versions personalíssimes.

Espectacle genial i únic d’uns artistes que s’han deixat anar al més pur estil artístic, lliures, amb la seguretat que l’art que surt de tan endins, arriba de manera autèntica a qui el rep amb els braços i el cor oberts.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per