dimecres, 24 de abril de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat Sana es posa en marxa amb un taller d’Autoestima

Cartell del taller

Després de l’aturada de l’estiu, l’Associació Malgrat Sana es posa en marxa per preparar la propera temporada. L’entitat la formen un grup de terapeutes que es van associar per a compartir i fer difusió de teràpies naturals. La intenció principal de l’associació és donar a conèixer aquests tipus de teràpies per ajudar a millorar la vida i la salut de les persones en l’àmbit físic, mental i emocional.

La primera activitat de la temporada serà el Taller Auto-estimat! a càrrec del Life Coach Josep Cordón.  Es tracta d’un taller dirigit a tots els públics; persones que volen descobrir diferents maneres de veure les coses, buscar solucions i obrir-se a altres possibilitats per esdevenir més efectives. També s’adreça a grups familiars i laborals per aprendre a coordinar tasques i ser més efectius, tenint en compte caràcters, personalitats i comportaments, procurant construir relacions fluides, efectives, agradables i satisfactòries. Aquest taller tindrà lloc el proper divendres dia 19 d’octubre, a partir de les 8 del vespre, al Local Social La Barretina Vermella de Malgrat de Mar (Travessera del Mercat, 5 – 1er. pis).

Totes les xerrades i tallers que organitza Malgrat Sana són gratuïts i s’han pogut portar a terme gràcies a la col·laboració de professionals en diferents àmbits. Fins ara s’han ofert un ampli ventall de possibilitats per poder triar quina es la teràpia més adequada per cada persona o per a cada ocasió, fomentant l’autoconeixement i l’autosuficiència.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per