dimecres, 24 de abril de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Manolo García omple el Sant Jordi

Fotos: Vicens Tomàs

El passat dissabte, dia 20, Manolo García va omplir el Palau Sant Jordi presentant el seu darrer treball ‘Geometría del Rayo’, concert en el que, a més, va interpretar èxits anteriors al llarg de les més de tres hores a dalt de l’escenari.

Acompanyat dels seus músics, i també amb els qui va gravar ‘Geometria del Rayo‘ a Nova York, l’espectacle va ser genial, sense grans estridències a l’escenari, amb un públic entregat, això sí, acompanyant-lo cantant i picant mans al llarg de les més de tres hores que va durar el concert.

.

Els moments clau es van produir en les seves escapades de l’escenari cap al públic, decidit a compartir aquests moments amb el seu públic agraït i entusiasmat per la seva proximitat. A l’hora del comiat tothom demanava més i va oferir els bisos, amb més entusiasme si es podia i amb un públic engrescadíssim.

Esgotat, agraït i mantenint l’energia que manté amb 40 anys trepitjant escenaris, va arribar el final de festa ple de salutacions i llançant-se al buit amb entrega i confiança.

Un gran espectacle per un gran espai i un gran públic.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

Fotos: Vicens Tomàs

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per