dilluns, 24 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Marc Martín guanya la 13a Beca d’Investigació Vila de Malgrat

Marc Martín | Foto: Aj.

El jove malgratenc Marc Martín Solà és el guanyador de la 13a edició de la Beca d’Investigació “Vila de Malgrat de Mar”. El jurat va atorgar la beca ahir dijous, al vespre, al projecte de Martín que porta per títol “La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d’un sistema natural aïllat”. Aquest és el treball de fi de Grau del jove malgratenc que cursa quart de Ciències Ambientals.

A la convocatòria de la 13a beca es van presentar un total de cinc projectes: el treball guanyador i, també, “Malgratencs murcians. Estudi de les famílies d’origen murcià immigrades a Malgrat de Mar al segle XX” d’Anna Jiménez, “Felip Mercader i de Saleta: la petjada de la noblesa a Malgrat. L’herència dels Estornell i els Desclapers” d’Anna Maria Anglada, “Els altres malgratencs” de Joan Ruscalleda, “Club Bàsquet Malgrat. Una qüestió de valors” de Víctor Aldea.

Aquesta nova edició de la beca, creada i convocada per l’Ajuntament de Malgrat, està dotada amb 3.000 euros. L’objectiu d’aquesta beca d’investigació és estimular treballs que contribueixin al coneixement de la realitat actual i històrica del poble.

La comissió que ha concedit la beca d’enguany ha estat formada per la directora del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, Imma Boj; la doctora en Biologia i Professora de la Universitat de Girona, llicenciat en Història de l’Art i autor de diverses recerques sobre famílies nobiliàries de la comarca, Joaquim Roura; historiador, especialitzat en Història Cultural, Història Social i de l’Esport, Carles Santacana; i el regidor de Patrimoni, del Servei d’Arxiu i Publicacions de l’Ajuntament, Ricard Núñez (ERC).

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per