metformin 500 mg buy online brand name synthroid online nexium coupon online can i buy cialis at boots nizoral anti dandruff shampoo online india
dimecres, 15 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran al NEC ’45 cerebros y 1 corazón’

Maria Arnal i Marcel Bagés

En el marc del festival NEC, el Far de Calella acollirà el divendres 31 d’agost, a partir de les 10 de la nit, l’actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés. El duo català presentarà el seu àlbum de debut ‘45 cerebros y 1 corazón‘ (Fina Estampa, 2017), amb el qual han obtingut premis importants, esdevenint una de les realitats més sòlides de l’actual panorama musical.

El nom d’aquest treball té el seu origen en el descobriment d’una fossa comuna a La Pedraja (Burgos),  l’agost del 2010, on es van trobar més d’un centenar de persones assassinades per les forces franquistes l’any 1936. El més impactant és que en aquesta fossa es van localitzar totalment intactes 45 cervells i un cor. Aquesta notícia va impressionar tant a la vocalista badalonina i al guitarrista de Flix que van decidir titular així el seu primer disc.

Imatge: YouTube

Des de la publicació del seu treball de debut, el duo ha rebut guardons tan destacats com el Premi Ciutat de Barcelona, el Premi Altaveu o els ARC a l’artista revelació, entre d’altres. A més, han fet més d’una setantena de concerts a ciutats com Barcelona, Madrid, Saragossa, … i han actuat també a França, Portugal, Rússia, Bulgària, Kazakhstan i, recentment, als Estats Units.

Aquest agost Maria Arnal i Marcel Bagés tenen una agenda molt atapeïda i actuaran a Asunción (Paraguai), Lima (Perú), La Coruña, Vera de Moncayo, Begur, Madrid, Sitges, Santander, Sagunt i tancaran les actuacions d’aquest mes a Calella. Així, el festival NEC acollirà el concert d’un duet que es caracteritza per crear una música, amb un so personal, i plena de sentiment, memòria i sensibilitat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per