dissabte, 20 de abril de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Martínez presenta la seva dimissió com a president del Consell Comarcal

Foto: CCM

El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, ha explicat aquest dimecres en roda de premsa que ha decidit “donar un pas al costat”, i renunciar a la presidència d’aquesta institució. Ho fa perquè “així m’ho ha demanat el meu partit” (PDCAT) i per “centrar-me a l’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt“. Martínez ha explicat que no deixarà l’alcaldia d’aquest municipi i que treballarà per destapar la “conxarxa que s’ha muntat contra la meva persona”.

Martínez ha reconegut que un operari municipal va fer un arranjament al seu jardí particular, però ha puntualitzat que ho va fer fora del seu horari laboral. Aquest operari va utilitzar “dotze maons” sobrants d’una obra pública sense el seu consentiment. Els fets van succeir el 2011 i han transcendit públicament per una conversa gravada entre tots dos, difosa per La Vanguardia.

Martínez presideix el Consell Comarcal des de 2011. En el moment que formalitzi la renúncia a la presidència s’activarà el protocol successori. Inicialment i fins que el plenari procedeixi a la votació del nou president o presidenta, el Vicepresident 1er, Joaquim Arnó, assumirà les funcions de la presidència.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per