Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/diarimaresme.com/web/anuncis/.default on line 354 Mataró Bus haurà de readmetre un treballador acomiadat | Diari Maresme
dimecres, 24 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró Bus haurà de readmetre un treballador acomiadat

Foto: Arxiu

El Jutjat Social número 2 de Mataró ha admès la demanda interposada per un treballador acomiadat de l’empresa gestora de Mataró Bus que, ara, l’haurà de readmetre. La sentència, que dóna al treballador José Antonio Lara la possibilitat d’escollir entre la indemnització o la readmissió, ha condemnat l’empresa a atenir-se a la opció que ell esculli. A més, també li hauran de pagar els salaris de tramitació des del dia del seu acomiadament.

Segons informa CCOO, que ha defensat els interessos de Lara a través del seu Gabinet Tècnic jurídic, el treballador ha optat a demanar la readmissió al seu lloc de treball. El mateix sindicat ha felicitat la decisió del treballador que “davant la incertesa del seu futur, no ha volgut atendre la voluntat de l’empresa ‘d’arreglar’ la situació mitjançant una indemnització per sobre dels límits legals”.

José Antonio Lara, que havia estat secretari general de la secció sindical de CCOO de Mataró Bus, va ser acomiadat el juny de 2017. Segons denunciaven els sindicats, aquest acomiadament s’havia produït per una “venjança” de la direcció de l’empresa per les seves reiterades denúncies per les condicions en les quals treballen els conductors dels autobusos. Per la seva banda, l’empresa negava que l’acomiadament fos per motius sindicals i assegurava que havia estat per una “falta molt greu” del treballador.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per