Mataró estudiarà la viabilitat de construir una piscina olímpica coberta | Diari Maresme viagra nz online purchase feldene zocor buy where can i buy clindamycin lotion nexium hp7 buy online
diumenge, 17 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró estudiarà la viabilitat de construir una piscina olímpica coberta

Imatge: YouTube

El Ple de l’Ajuntament de Mataró ha aprovat estudiar la viabilitat del projecte de construcció d’una piscina olímpica coberta a la ciutat. La proposta es va aprovar per tots els grups municipals excepte la CUP, que va votar en contra, i l’abstenció de Volem.

Aquesta proposta de resolució, presentada pel grup municipal de CiU Mataró, demanava la implicació del consistori en una iniciativa del Centre Natació de Mataró amb l’objectiu de construir una piscina olímpica coberta polivalent a la ciutat.

El regidor Josep Maria Font va defensar la proposta assegurant que des de CiU Mataró consideren que aquest projectes pretén “solucionar una mancança” d’aquest tipus d’equipament, que precisa “el suport i la complicitat entusiasta” del consistori mataroní. Segons Font, crear una piscina olímpica coberta a la ciutat suposaria aprofitar el potencial de Mataró com a capital esportiva i turística dels esports d’aigua i de platja, gràcies al seu front marítim, equipaments i ubicació. En aquest sentit, CiU Mataró creu que a més també serviria com a eina de promoció econòmica i multiplicaria el turisme esportiu a la ciutat, a més de potenciar encara més l’esport de base i de competició.

Finalment, Fonts va assenyalar que l’objectiu és aconseguir que Mataró es conegui “com una ciutat on l’esport esdevé una clau de volta”, un “motor econòmic i d’ocupació” i que treballi la identitat de ciutat. També va destacar que el projecte del CN Mataró no suposaria cap cost per a les arques públiques, però sí que requereix que el consistori s’hi involucri cedint un espai i buscant consens polític i social.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per