dissabte, 25 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Miguel Ríos omple el Liceu amb un espectacle complet i ple de matisos

Fotos: Vicens Tomàs

Miguel Ríos continua la seva gira “Symphonic Ríos“, en aquesta ocasió amb un concert al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, celebrat el dimarts dia 13 de novembre, dintre de la programació del 20è. Festival del Mil·lenni 2018-2019. Aquest festival, que segueix la seva trajectòria iniciada el passat mes de juny al Festival de Pedralbes, continua amb gran èxit i és agradable la repetició en un format interior com és el Gran Teatre del Liceu.

Acompanyat dels 56 músics de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, dirigits per Carlos Checa amb el seu grup Black Boys Band, van estar a l’escenari dues hores i mitja deixant al públic content i satisfet per l’ampli repertori i interpretacions que van anar desfilant al llarg de la nit. La introducció va anar a càrrec de l’orquestra, que va anar desgranant les peces més emblemàtiques de l’artista granadí.

.

Durant el concert, Miguel Ríos va anar presentant tots els títols posant veu a les inquietuds que volten per l’aire. Després de manifestar que mai s’hauria imaginat fer un concert al Liceu, i del luxe que representa fer-ho acompanyat de la simfònica, es va mostrar entusiasmat per la paritat professional de l’orquestra. També, l’artista granadí va recordar el passat colonialista d’Europa, i retreu que ara es vulguin tancar fronteres, abans de cantar ‘En la frontera’.

Des de ‘Bienvenidos, Benvinguts’, cantant estrofes en català; ‘Santa Lucía’, ‘Todo a pulmón’, del compositor i cantant argentí Alejandro Lerner; fins els records de Granada, per seguir després del concert i els bisos en què va acabar amb el ‘Himno a la alegría’.

El públic, totalment entregat, no va parar d’acompanyar-lo en tot moment, i és que Miguel Ríos genera entusiasme allà on va, continua movent-se a l’estil rocker amb moviments més suaus però igualment contundents, tocant la seva guitarra invisible i entregant al màxim la seva energia de vell rocker – i bell també – al llarg de tota la nit en un espectacle complet i ple de matisos.

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per