Milloren el subministrament elèctric a més de 31.000 usuaris maresmencs | Diari Maresme fluvoxamine buy nexium purchase online can i buy accutane in mexico buy kamagra oral jelly wholesale buy cialis tablets
diumenge, 17 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Milloren el subministrament elèctric a més de 31.000 usuaris maresmencs

Subestació de Calella

Més de 31.000 clients repartits entre Calella, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna, Tordera, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta i Sant Cebrià de Vallalta es veuran beneficiats per els treballs de millora i reforma tecnològica que s’estan duen a terme a la subestació de Calella.

L’actuació, duta a terme per Endesa, compta amb un pressupost de 50.000 euros, aportats íntegrament per la companyia elèctrica, tenen com a objectiu incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a la zona. Les actuacions han substituït la maniobra pneumàtica per la maniobra elèctrica en els seccionadors d’alta tensió del parc de 110 kV de l’esmentada subestació.

.

Segons informa Endesa, la maniobra elèctrica és molt més potent i aporta tota la funcionalitat de la tecnologia actual, degut a que els nous elements es podran maniobrar a distància. Això facilitarà una millor interacció en l’operativa i donarà més rapidesa en el servei de la pròpia instal·lació. Així, el subministrament que ofereix la subestació tindrà una major capacitat, fet que comportarà una millora substancial en la seva autonomia i fiabilitat, segons han informat les mateixes fonts.

Aquesta actuació forma part dels plans de millora de les infraestructures elèctriques al Maresme per dotar a la xarxa de la comarca els darrers avenços tecnològics.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per