PIMEC calcula que 700 pimes del Maresme desaprofiten incentius fiscals | Diari Maresme buy cymbalta 30 mg methotrexate buy effexor xr 150 mg online buy sinemet 25/250 can you buy ventolin over the counter in america
dissabte, 16 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

PIMEC calcula que 700 pimes del Maresme desaprofiten incentius fiscals

Imatge: YouTube

La patronal PIMEC ha detectat que unes 700 petites i mitjanes empreses (pimes) de la comarca del Maresme no s’apliquen alguns incentius fiscals amb els que es podrien estalviar centenars de milers d’euros. Segons argumenta l’entitat, més del 90% de les petites i mitjanes empreses desconeixen les deduccions fiscals que existeixen en les activitats de generar nous productes o millorar els seus processos productius. La mateixa patronal ha calculat que aquestes empreses es podrien estalviar fins a un 59% sobre l’impost de societats que els hi pertocaria per a la seva pròpia activitat d’innovació empresarial.

Aquestes ajudes van ser introduïdes pel Govern per fomentar el canvi de model productiu i la millora de la competitivitat, i no només es refereixen a la innovació tecnològica, sinó també a la innovació en processos, productes o procediments. Això els permetria deduir hores pròpies del personal, subcontractacions i col·laboracions externes, materials i prototips, patents, entre d’altres.

A banda de totes les pimes que no estan aplicant aquests incentius fiscals, la mateixa entitat també ha localitzat un gran nombre d’empreses del territori que no estan documentant correctament aquestes deduccions davant l’Administració. Segons PIMEC, aquest fet implica, a més de la pèrdua de l’estalvi, un augment dels requeriments i les incidències derivades d’aquesta gestió, que poden allargar i complicar el procés en la majoria de casos.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per