dissabte, 15 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda vol batre un nou rècord Guinness amb carxofes a la brasa

Imatge: YouTube

Seixanta metres lineals de carxofes a la brasa en només una hora. Aquest és l’objectiu del Restaurant Pura Brasa i la marca de forns Josper per aconseguir, a Pineda de Mar, el Rècord Guinness mundial amb la cuita de carxofes a la brasa d’un sol cop. Aquesta acció es farà a benefici de la Fundació Banc dels Aliments.

L’intent d’aconseguir aquest rècord tindrà lloc el proper dissabte 17 de març. Els impulsors d’aquesta iniciativa han aconseguit reunir els requisits que l’organització Guinness demana per lliurar el guardó, i per tant, han obtingut la llicència per aconseguir aquesta fita i ser els primers a batre aquest nou repte que, fins ara, no ha assolit nigú.

Cartell de l’esdeveniment

Per vèncer aquest registre, hi haurà mitjans logístics i gastronòmics a la Platja dels Pins de Pineda, on totes les persones interessades poden venir a participar i tastar les carxofes a preus especials. Els focs s’encendran al matí, i es couran les carxofes a partir de les 12.30 hores del migdia. En aquesta tasca hi col.laborarà el XIP de Pineda. L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Estrella Damm i la Cooperativa Agrícola del Prat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per