can you buy prednisolone over the counter uk minomycin buy where to buy nizoral where to buy nexium over the counter minocycline buy uk
dissabte, 17 de novembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Raidaventura, Les Tortuguetes i Sopels Team s’imposen al rogaining de Cabrera de Mar

Foto: Rogaining de Cabrera de Mar

Els integrants de l’equip Raiventura.org-OCompass, Jaroslav Najman i Marc Deu, es van proclamar campions de la categoria masculina en el segon rogaining de 3 hores IV Memorial Iñaki Pérez que va organitzar el Club Esportiu Farra-O el passat diumenge a Cabrera de Mar. En la categoria mixte es va imposar l’equip basc dels Sopels Team format per Eder Cañas i Amagoia Legarra, mentre que en categoria femenina les guanyadores van ser Anita Pineda, Leonor Niubó i Paloma Andrés (Les Tortuguetes).

El dolç moment en què es troba l’orientació catalana es va poder comprovar amb l’elevat nombre de corredors que va aplegar la prova de 3 hores i el rogaining de caire popular, de 2 hores de durada, que va començar una hora més tard també des de l’Era de Cal Conde.

En la categoria masculina de la prova de 3 hores, el Raidaventura va sumar 142 punts, mentre que l’equip del Terradesports format per Albert Herrero, Francesc Ferrer i Josep Riera quedava segon amb 140 punts i els Som-hi del Joan Ramon Fornaguera i el Xavier Matallana ocupava la tercera plaça amb 127 punts. En la modalitat mixte, l’equip del Sopels Team va aconseguir un total de 130 punts i es va imposar còmodament al segon classificat, el Viclassar del Miquel Marimon i la Melibea Quintana (110 punts). La tercera plaça del podi l’ocupava el conjunt dels Manllepes de David Rodríguez i Anna Aguilar amb 108 punts.

Pel que fa a la modalitat femenina, l’equip de Les Tortuguetes va guanyar amb 56 punts. El Sinofos de Mari Sànchez, Eli Ribas i Elena Bernatallada va pujar al segon lloc amb 47 punts, mentre que les Brúixoles de Burriac format per l’Ester Nebot i la Mireia Fontcuberta quedaven terceres amb 40 punts.

Tots els resultats (inclosos els de la prova de 3 hores i el de la popular de 2 hores).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per